آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش گردو خوشمزه با گوشت گوسفندی

درست کردن خورش گردو,پخت خورش گردو,طرز تهیه خورش گردو

لیست مواد مورد نیاز برای تهیه خورشت گردو برای 4 نفر :

گوشت گوسفندی (خردشده)     300 گرم

گردو (4 پرشده)      300 گرم

پیاز (نگینی‌ خردشده)      1 عدد

رب انار ملس     یک‌ دوم پیمانه

زرشک     2 قاشق سوپخوری

فلفل     1 قاشق چایخوری

زردچوبه     1 قاشق چایخوری

نمک     1 قاشق چایخوری

روغن مایع     به میزان لازم

درست کردن خورش گردو,پخت خورش گردو,طرز تهیه خورش گردو

طرز تهیه خورش گردو مجلسی :

شما در ابتدای کار قابلمه ای مناسب را انتخاب نموده و در مرحله بعد روغن و پیاز را درون آن ریخته و با حرارت ملایم اجاق گاز پیازها را تفت دهید بعد از اتمام این کار نوبت اضافه نمودن گوشت و پشت سر آن افزودن نمک و فلفل و زردچوبه میباشد حالا زمان اضافه کردن 2 پیمانه آب به قابلمه میباشد حرارت را کمی بیشتر نموده در قابلمه را بسته و صبر میکنیم تا گوشت بپزد .

درست کردن خورش گردو,پخت خورش گردو,طرز تهیه خورش گردو (1)

در طول این مدت زمان گردو را در تابه ای جداگانه با مقداری روغن تفت میدهیم بعد از اینکه گردو آماده شد همراه با رب انار به گوشت اضافه نموده و صبر میکنیم تا خورشت گردو خوشمزه جا افتاده شود . بعد از اتمام این مراحل کاری خورش گردو ما آماده سرو میباشد . از زرشک یا انار تازه هم میتوان برای تزیین خورش گردو استفاده نموده . امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد .

درست کردن خورش گردو,پخت خورش گردو,طرز تهیه خورش گردو (2)

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش گردو خوشمزه با گوشت گوسفندی