نحوه طبخ و طرز تهیه کتلت شیرازی خوشمزه با سیب زمینی

 پخت کتلت شیرازی, نحوه پخت کتلت شیرازی طرز تهیه کتلت شیرازی

عکس زیبا از تزیین ساده کتلت شیرازی خوشمزه و دلچسب

مواد لازم برای تهیه یک کتلت خوشمزه شیرازی :

سیب زمینی     ۲ عدد متوسط ( حدود ۳۵۰ گرم )

خمیر بین نان ساندویچی       ۱۲۵ گرم

تخم مرغ      ۱ عدد

شیر      یک چهارم پیمانه

آرد سوخاری       ۱ قاشق سوپخوری

پیاز      ۱ عدد متوسط

نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه     به میزان لازم

آرد سوخاری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن

 پخت کتلت شیرازی, نحوه پخت کتلت شیرازی طرز تهیه کتلت شیرازی

عکس زیبا از تزیین ساده کتلت شیرازی خوشمزه و دلچسب

طرز تهیه کتلت ساده مجلسی مخصوص شیراز :

سیب زمینی ها را پس از شستن و آب پز نموده و بعد از انجام این کار پوست کنده و تکه تکه کنید

تا سیب زمینی ها سرد شوند خمیر نان ساندویچی را خالی نمایید . حالا نوبت رنده کردن پیاز ها

میباشد و آب اضافی اش را دور بریزید. شیر را به آرد سوخاری اضافه نمایید سپس همه مواد را

مخلوط کنید و از چرخ گوشت رد کنید. مایع کتلت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید

تا ور بیاید و  از چسبندگی سیب زمینی کم شود دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به

وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل دلخواه در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید در تابه ای روغن

ریخته و اجازه دهید داغ شود . کتلت ها را با حرارت پایین سرخ کنید موقع سرخ شدن مقداری روغن

به خودش جذب می کند. بهتر است آن را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته

شود . اکنون کتلت شیرازی شما آماده سرو میباشد امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد .

نحوه طبخ و طرز تهیه کتلت شیرازی خوشمزه با سیب زمینی