آموزش کامل تهیه خوراک مرغ ایتالیایی همراه با سس مخصوص

خوراک مرغ ایتالیایی

مواد لازم جهت پخت خوراک مرغ ایتالیایی غذای محبوب :

آرد سفید:2  ق  غذاخوری

سینه یا ران مرغ:4 عدد

روغن زیتون : 2 ق غذاخوری

کره(پاستوریزه یا حیوانی): 25 گرم

پیاز: 1 عدد (نگینی خرد شود)

فلفل دلمه ای (از هر رنگی میتوان استفاده کرد):1عدد (این هم مانند پیاز نگینی خرد شود)

سیر تازه : دو حبه ی ریز شده

رب گوجه فرنگی :3 ق غذا خوری

آب مرغ :2 پیمانه

نعنا یا پونه خشک : 1ق چای خوری

نمک و فلفل :با چشیدن غذا مقدار ان را اندازه بگیرید

سبزی  خرد شده (ریحان) : جهت تزیین غذا

با نام و یاد خدا پخت خوراک مرغ ایتالیایی را آغاز میکنیم

اول از همه تکه مرخ هایی که از قبل اماده کرده بودیم را خوب میشوریم سپس ان را خشک میکنیم بعد انرا درون روغن وکره ها داخل تابه به قدری حرارت میدهیم تا پوستش به رنگ طلایی تغییر کند . سپس انهارا از تابه خارج میکنیم و پیاز هایی که از قبل خرد کرده بودیم را درون همان تابه تفت میدهیم تا کمی رنگش عوض شود سپس فلفل دلمه ای و سیر های رنده شده را روی پیاز ها میریزیم و تا پنج دقیقه ی دیگه انهارا تفت میدهیم تا خوب یک دست شود حال پس از انجام این کار ها رب گوجه فرنگی ,آرد , نعنا یا پونه خشک , نمک و فلفل را به پیاز و فلفل دلمه ای ها میریزیم انهارا به هم میزنیم تا هم بخورد و یک دست شود .

پس از کمی تامل اب مرغ را به این مخلوط اضافه میکنیم مخلوط را به حال خود رها میکنیم تا جوش آید تکه های مرغ سرخ شده را به آرامی به مخلوط اضافه میکنیم و شعله ی گاز را به حدی کم میکنیم که نه از جوشیدن بیوفتد نه به حدی که غذا بسوزد و ته بگیرد و منتظر میمانبم برای 30 تا 35 دقیقه تا کامل پخته شود . غذا حاضر است!!! خوراک مرغ ایتالیایی درون ظرف میریزیم و با ریحان های خرد شده انرا تزیین میکنیم و با برنج میل میکنیم .

آموزش کامل تهیه خوراک مرغ ایتالیایی همراه با سس مخصوص