آش دندونی به مناسبت رویش اولین دندان کودک پخته میشود

طرز تهیه آش دندونی تبریزی , آش دندونی برای 20 نفر , آش دندونی برای 30 نفر , آش دندونی برای 40 نفر , آش دندونی با سیرابی , آش دندونی کرمانشاه , مراسم آش دندونی , تزیین آش دندونی

موادلازم برای تهیه آش دندونی خوشمزه و دلچسب :

گوشت گوسفند 500 گرم

نخود 1 لیوان

لوبیا چیتی 1 لیوان

لوبیا قرمز 1 لیوان

جو 1 لیوان

لوبیا سفید 1 لیوان

عدس 1 لیوان

گندم 2 لیوان

دارچین،زردچوبه،نمک وفلفل به مقدارلازم

پیاز داغ و کشک و نعنا مقدار لازم

آش دندونی طرز تهیه :

حبوبات را از روز قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آنها را تعویض کنید. نخود و لوبیاها را داخل قابلمه بریزید و بپزید. گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود. در قابلمه دیگری عدس ، جو ، گندم را بریزید و بپزید. مخلوط عدس ، گندم و جو پخته را با حبوبات پخته مخلوط کنید و بگذارید آش جا بیفتد. سپس آب گوشت و گوشت پخته ریش ریش شده ، پیاز داغ ، نعنا داغ به آن اضافه و مخلوط کنید. پس از چند دقیقه که جوشید آش را در ظرف بکشید و روشو با کشک نعنا داغ تزئین کنید. نکته : استفاده از نعنا داغ و کشک درون آش سلیقه ای است. این آش بر خلاف آش های دیگر سبزی ندارد ، استفاده از قلم گاو یا گوسفند آش راخوشمزه تر میکند

آش دندونی به مناسبت رویش اولین دندان کودک پخته میشود