آموزش ساده برای نگهداری از سیر تازه در پخچال یا فریزر

طرز نگهداری سیر رنده شده , ماندگاری سیر , نگهداری سیر سبز , چگونه سیر را خشک کنیم , جلوگیری از پوک شدن سیر , نحوه خشک کردن سیر تازه , نگهداری سیر در روغن , نگهداری سیر در سردخانه

خیلیاتون بلدین میدونم واسه اونایی که نمیدونن میگم سیر تو محیط باز بمونه بعد چند وقت پوک میشه تو یخچال هم بمونه هم پوک میشه هم سبز میشه سیر سرخ شده و آماده هم من هیچ وقت نمیخرم یکبار خریدم خاطره بدی دارم برای هفتاد و هفت پشتم بسه

سیر و نیم ساعت میزاری تو آب بخاطر اینکه پوستش راحت کنده میشه بعد با کمک یه خوردکن خورد میکنی و میریزی داخل ظرف دردار حالا  روش روغن میریزی تا روی سیر را کاملا بگیره. بعدم میزاری یخچال , اینجوری برای ماهها سیر تازه در اختیار داری هر وقت غذای سیر دار بخوای تهیه کنی یه قاشق از سیری که داری برمیداری خوبیش اینه که دیگه نیازی هم ب روغن نیست چون خودش روغن داره .

آموزش ساده برای نگهداری از سیر تازه در پخچال یا فریزر