آموزش طرز تهیه سس خردل خانگی برای فلافل و اسنک

سس خردل فلافل , خواص سس خردل , طرز تهیه سس خردل تند , طرز تهیه سس خردل برای ساندویچ , موارد استفاده سس خردل , طرز تهیه سس خردل برای اسنک

آموزش ساده برای تهیه سس خردل در منزل

مواد لازم برای تهیه یک پیمانه سس خردل :

آبلیمو    ۱/۴پیمانه

پودر خردل    دو قاشق سوپخوری

خامه    چهار قاشق سوپخوری

نمک     ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه     نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سس خردل خانگی :

مهستان » در شروع آشپزی آبلیمو را با پودر خردل مخلوز نموده و نمک و فلفل را هم با مایع آبلیمو در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود ، در آخر خامه را به این مواد اضافه می‌کنیم و حالا همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم . سس خردل بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود . مدت زمان نگهداری سس خردل حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته میباشد.

آموزش طرز تهیه سس خردل خانگی برای فلافل و اسنک