آموزش پختن و طرز تهیه مرغ در فر غذای خوشمزه خانگی

طرز تهیه مرغ تکه ای در فر - مرغ در جوجه گردان فر - مرغ در فر با فویل -  طرز تهیه خوراک مرغ در فر - ران مرغ در فر

طرز تهیه مرغ تکه ای در فر – مرغ در جوجه گردان فر – مرغ در فر با فویل –  طرز تهیه خوراک مرغ در فر – ران مرغ در فر

مهستان » در ابتدای آشپزی مرغ را با سسى رب گوجه و آبلیمو و مقداری زعفران حل شده و روغن طعم دار میکنیم , نمک و فلفل هم فراموش نشود مرغ را برای یک ساعت در همین حالت قرار میدهیم . بعد از انجام این کار داخل سینى فر را با مقداری هویج و فلفل دلمه اى و پیاز رنده شده پر نمایید با کمى روغن سینی را چرب کنید مرغ را بر روی مواد قرار دهید و نصف لیوان آب هم اضافه کنید

مرغ بریان ,طرز تهیه مرغ بریان ,دستور پخت مرغ بریان

حالا روی سینی را با فویل بپوشانید درجه حرارت فر را بر روی  ٢٢٠ قرار داده و مرغ را برای یک ساعت درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود . در مرحله بعد میتوانید یک بار مرغ را پشت و رو کنید تا دوطرف آن طعم دار شود . کمی از سس اولی که درست کرده بودید را دوباره با فرچه روی مرغ کشیده اما این بار فویل را برداشته و درون فر قرار دهید تا کاملا برشته شود .

آموزش پختن و طرز تهیه مرغ در فر غذای خوشمزه خانگی