آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ همراه پنیر گودا در خانه

آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ همراه قارچ و پنیر گودا در خانه

ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر – ساندویچ مرغ ریش ریش – ساندویچ مرغ سرد – ساندویچ مرغ با سس مایونز –  ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر

مهستان » برای شروع آشپزی ابتدا سینه مرغ را مزه دار کنید در مرحله بعد سینه را نازک برش زده و در روغن سرخ نمایید . سپس قارچ خرد شده را با نمک و فلفل و پودر سیر تفت دهید . پس از طی مراحل بالا کالباس ها را هم جدا داخل کمی روغن تفت دهید البته به صورت برش های نازک دایره ای . حالا کالباس را لای نان باگت قرار دهید ، بعد از آن مرغ و قارچ و سس خردل و سس سفید را به ساندویچ مرغ اضافه نمایید آخرین مرحله اضافه نمودن پنیر گودا میباشد حالا ساندویچ را با فویل پیچانده و در داخل فر برای مدت زمان ١٠ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود ساندویچ های خوشمزه ما اکنون آماده سرو است نوش جانتان .

پنیر گودا چیست ؟

پنیر گودا پنیری تقریباً سفت و زردرنگ است که از شیر گاو درست می‌شود. این پنیر اولین بار در شهر گودا در جنوب هلند ساخته شد و هم‌اکنون در سرتاسر جهان با همین نام شناخته می‌شود این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین‌ها است .

آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ همراه پنیر گودا در خانه