روش پخت و طرز تهیه شیر ماهی کبابی خوشمزه در فر یا تابه

 طبخ ماهی شیر , خواص ماهی شیر , طرز تهیه ماهی شیر سوخاری , طرز پخت ماهی شیر جنوب , طرز طبخ فیله ماهی شیر , عکس ماهی شیر

مواد لازم برای تهیه شیرماهی کبابی لذیذ و خوش خوراک :

فیله ماهی شیر       800 گرم

زعفران آب کرده       سه قاشق سوپخوری

فلفل سیاه       نصف قاشق چایخوری

پودر سیر       نصف قاشق چایخوری

نمک       یک قاشق چایخوری

آبلیمو       سه قاشق سوپخوری

پیاز متوسط       یک عدد

سیخ چوبی       شش عدد

روغن مایع       60 گرم

فلفل کبابی       200 گرم

طبخ ماهی شیر , خواص ماهی شیر , طرز تهیه ماهی شیر سوخاری , طرز پخت ماهی شیر جنوب , طرز طبخ فیله ماهی شیر , عکس ماهی شیر

طرز تهیه یک شیرماهی خوشمزه کبابی در منزل :

مهستان » هنگام خرید ماهی چشم ماهی تازه، شفاف و براق باید باشد . رنگ ماهی مانده کدر و بیحال است . ماهی را به اندازه یک سایز و ابعاد تقریبی 3 سانتی برش میدهیم ، بعد از شستن، پیاز را خلالی خرد کرده به همراه کلیه مواد به ماهیها اضافه میکنیم. سپس درهر سیخ یک تکه ماهی و یک عدد فلفل کباب می‌زنیم .درون ماهی‌تابه کمی روغن می‌ریزیم و هر دو طرف ماهی‌ها را سرخ می‌کنیم، در نهایت آنها را داخل دیس گذاشته، دور آن را تزئین و سرو میکنیم .

خواص ماهی در زمان بارداری

مصرف ماهی “2” تا”3″ بار در هفته در برنامه غذایی مادران باردار و شیرده می‌تواند اثرات مثبتی در رشد جسمی‌و ذهنی جنین و نوزاد داشته باشد.

خواص ماهی در طب سنتی

به طور کلی، توصیه می‌شود به دنبال مصرف ماهی آب ننوشید. بهتر است ماهی در وعده ناهار مصرف شود و اگر فردی مزاج گرمی دارد از خوردن ماهی در وعده شام خودداری کند.

خواص ماهی در لاغری

در واقع، اسیدهای چرب امگا 3 بر خلاف اسمشان جزء چربی های خوب دسته بندی می شوند و نقش مهمی در از بین بردن سلول های چربی مضر موسوم به چربی های سفید و تبدیل آنها به چربی های مفید بازی می کنند

شیر ماهی یا ماهی شیر

شیر ماهی یا ماهی شیر نام نوعی ماهی آب شور که دارای اسکلت استخوانی است.  این ماهی همچنین در خلیج فارس زیست و صید می‌شود. نوعی از ماهی فلس دار که گوشت بسیار لذیذی دارد.

روش پخت و طرز تهیه شیر ماهی کبابی خوشمزه در فر یا تابه