آشنایی با گیاه وحشی و خواص کنگر کوهی و مصرف آن با ماست

از ساقه این گیاه برای تهیه خورشت کنگر استفاده میشود

عکس کنگر – طرز تهیه کنگر ماست – خواص کنگر فرنگی – انواع کنگر – خورشت کنگر – گل کنگر – غذا با کنگر

مهستان » کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌کننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.این گیاه و به‌خصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است و در ضمن قلب را نیز تقویت می‌کند. کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کم‌خونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌کند.

خورشت کنگر طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی کنگر ماست خورش کنگر رزا منتظمی کوکوی کنگر طرز نگهداری کنگر در فریزر خورش کنگر با گوشت چرخ کرده خورش کنگر با رب

عکس کنگر – طرز تهیه کنگر ماست – خواص کنگر فرنگی – انواع کنگر – خورشت کنگر – گل کنگر – غذا با کنگر

مهستان » محققان معتقدند وجود ماده‌ای به نام سینارین در عصاره برگ کنگر، باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید خون می‌شود. در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ می‌کنند.

*** توجه ***

چه کسانی بهتر است کنگر نخورند؟ افرادی که ناراحتی‌های کلیوی و کبدی شدید دارند از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند.

زنان باردار و کودکان هم باتوجه به اینکه کنگر باعث انقباض کیسه‌ صفرا می‌شود، افرادی که سنگ کیسه‌ صفرا دارند، از خوردن آن صرف‌نظر کنند.

آشنایی با گیاه وحشی و خواص کنگر کوهی و مصرف آن با ماست