پخت غذای رژیمی و طرز تهیه کشک و بادمجان خوشمزه مجلسی در منزل

کشک بادمجان , کشک بادمجان کبابی , کشک بادمجان خاله خانم , تزیین کشک بادمجان , کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان با گوشت , کشک بادمجان با گوشت چرخ کرده , کیک کشک بادمجان , طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت

آموزش پخت و تهیه انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ ( کشک بادمجان )

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان :

بادمجان       5عدد متوسط

نعناع       2 قاشق غذا خوری

پیاز       1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی       یک پیمانه

کشک رقیق شده       یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه       به مقدار لازم

سیر       4 حبه (در صورت تمایل میتوان حذف کرد)

کشک بادمجان , کشک بادمجان کبابی , کشک بادمجان خاله خانم , تزیین کشک بادمجان , کشک بادمجان لقمه ای , کشک بادمجان با گوشت , کشک بادمجان با گوشت چرخ کرده , کیک کشک بادمجان , طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت

آموزش پخت و تهیه انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ ( کشک بادمجان )

طرز تهیه کشک و بادمجان :

مهستان » در شروع آشپزی بادمجان را پس از شستن و پوست کندن نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم (این کار باعث صرفه جویی در مصرف روغن در هنگام سرخ کردن میشود ) و در روغن سرخ میکنیم . بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم یا با استفاده از گوشت کوب آنها را میکوبیم . پیاز و سیر را هم سرخ میکنیم حالا فلفل و زردچوبه را هم به مواد کشک بادمجان اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به غذا اضافه میکنیم کمی که مواد تفت داده شد کشک را هم میکنیم بعد از اینکه یک جوش خورد بادمجان ها را به غذا اضافه میکنیم و در آخر کار هم گردو را به غذای کشک بادمجان اضافه میکنیم .

 پخت غذای رژیمی و طرز تهیه کشک و بادمجان خوشمزه مجلسی در منزل