غذای محبوب کرمانشاهی و شیرازی خورشت بادمجان مجلسی و خوشمزه با گوشت

 خورشت بادمجان , خورش قیمه بادمجان , خورش بادمجان با مرغ , خورش بادمجان بدون گوشت , طرز تهیه خورش بادمجان رزا منتظمی , خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه گوجه بادمجان , تزیین خورشت بادمجان , مسمای مرغ و بادمجان

آموزش پخت و تهیه انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ ( خورشت بادمجان )

مواد مورد نیاز برای تهیه خورشت بادمجان :

گوشت گوسفندی بدون استخوان 750 گرم

بادمجان قلمی 11-10 عدد

پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی متوسط 5-4 عدد

غوره بی دانه یک دوم فنجان

آبغوره یک دوم فنجان

رب گوجه فرنگی نصف فنجان

نمک و فلفل به قدر کافی

خورشت بادمجان , خورش قیمه بادمجان , خورش بادمجان با مرغ , خورش بادمجان بدون گوشت , طرز تهیه خورش بادمجان رزا منتظمی , خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه گوجه بادمجان , تزیین خورشت بادمجان , مسمای مرغ و بادمجان

آموزش پخت و تهیه انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ ( خورشت بادمجان )

طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه و لذیذ :

مهستان » در شروع آشپزی گوشت را خرد نموده ، می شوییم و همراه با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد . در مرحله بعدی پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب و کمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم . پوست بادمجان ها را هم پس از شستن گرفته ، میان بادمجان ها را شکاف کوچکی ایجاد نموده ، در کاسه آب نمک قرار میدهیم . بعد از گذشت مدت زمان 20 دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادمجان ها کاملا گرفته شود . در مرحله ی بعد بادمجان ها را با حرارت ملایم اجاق سرخ میکنیم ، تا کاملا مغزپخت شوند . بعد از آماده نمودن بادمجان ، غوره و رب گوجه فرنگی را هم تفت میدهیم و به خورشت بادمجان اضافه می کنیم . بعد از اینکه گوشت پخته شد ، به مدت ده دقیقه بادمجان ها را هم در کنار گوشت قرار میدهیم تا با حرارت ملایم هر دو کاملا پخته و خورشت جا افتاده شود . آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه میکنیم . بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم و غذای ما اکنون آماده سرو کردن میباشد .

غذای محبوب کرمانشاهی و شیرازی خورشت بادمجان مجلسی و خوشمزه با گوشت