پخت غذای مجلسی و طزر تهیه خورشت کرفس خوشمزه در منزل

خورشت کرفس , خورش کرفس با لوبیا چیتی , خورشت کرفس رزا منتظمی , خورش کرفس با سبزی قورمه , خورش کرفس مطبخ خاله خانم , خورش کرفس با آلو , عکس خورشت کرفس , طرز تهیه خورش کرفس با رب , خورش کرفس ساناز و سانیاh

آموزش پخت و تهیه انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ ( خورشت کرفس )

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس خوشمزه :

روغن مایع » 100 گرم

پیاز » یک عدد (150 گرم(

گوشت گوسفند » 350 گرم

زردچوبه » 1 قاشق چایخوری

فلفل » 2/1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی » 1 قاشق چایخوری

چاشنی خورشت مگی » یک بسته

آب » یک لیتر

کرفس پاک کرده » 450 گرم

سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس) » 150 گرم

نمک » 1 قاشق چایخوری

آبغوره » 2/1 پیمانه

خورشت کرفس , خورش کرفس با لوبیا چیتی , خورشت کرفس رزا منتظمی , خورش کرفس با سبزی قورمه , خورش کرفس مطبخ خاله خانم , خورش کرفس با آلو , عکس خورشت کرفس , طرز تهیه خورش کرفس با رب , خورش کرفس ساناز و سانیاh

آموزش پخت و تهیه انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ ( خورشت کرفس )

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی پر روغن :

مهستان » همانند دستور پخت سایر خورشت های اصیل ایرانی روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت میدهید تا طلایی رنگ شود. گوشت را به قطعات متوسط برش داده و همراه با پیاز برای مدت رمان دقیقه تفت میدهید. زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را نیز به موادی که دارید تفت میدهید اضافه میکنید. در این زمان میتوانید ازچاشنی خورشت مگی استفاده کنید. آب را به مواد افزوده و برای مدت 1 الی 2 ساعت حرارت میدهید. کرفس را بعد از شستشو  در قطعات بزرگ برش بزنید . حالا سبزی مورد نظر را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید . کرفس و سبزی را در روغن داغ و برای پنج دقیقه تفت دهید و بعد از انجام این کار به بقیه مواد اضافه نمایید . خورشت کرفس را بچشید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید . آبغوره یا غوره تازه را هم اضافه نمایید . اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا افتاده شود .

پخت غذای مجلسی و طزر تهیه خورشت کرفس خوشمزه در منزل