غذای کرمانشاهی و طرز تهیه خورشت کنگر مجلسی خوشمزه همراه گوشت

خورشت کنگر طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی کنگر ماست خورش کنگر رزا منتظمی کوکوی کنگر طرز نگهداری کنگر در فریزر خورش کنگر با گوشت چرخ کرده خورش کنگر با رب

آموزش پخت و تهیه انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ ( خورشت کنگر )

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر :

کنگر       یک کیلو

گوشت ران یا ماهیچه گوسفند       یک کیلو

نعنا و جعفری       نیم کیلو

پیاز سرخ شده       3 قاشق غذاخوری

آب نارنج یا آبلیمو       یک استکان

زعفران ساییده       یک دوم قاشق غذاخوری

نمک و فلفل       به قدر کافی

خورشت کنگر طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی کنگر ماست خورش کنگر رزا منتظمی کوکوی کنگر طرز نگهداری کنگر در فریزر خورش کنگر با گوشت چرخ کرده خورش کنگر با رب

آموزش پخت و تهیه انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ ( خورشت کنگر )

طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه :

سایت تفریحی مهستان » در شروع کار گوشت را قیمه قیمه کرده و بعد ازآن در مقداری روغن تفت میدهیم در مرحله بعد 3 لیوان آب به گوشت اضافه میکنیم پیاز سرخ شده را با مقداری نمک به گوشت اضافه میکنیم حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزد . حالا نوبت آماده نمودن کنگر هاست تیغ گیاه را جدا نموده و پس از شست شو و خرد کردن در اندازه بند انگشت در روغن تفت میدهیم مقدار نعنا و جعفری را هم با کنگر تفت میدهیم زعفران حل شده و کنگر سرخ شده را هم به خورشت اضافه میکنیم حالا اجازه میدهیم مواد با حرارت ملایم اجاق گاز کاملا پخته و جا افتاده شود میزان ترش مزگی غذا را با آب نارنج یا آبلیمو تغییر دهید .

غذای کرمانشاهی و طرز تهیه خورشت کنگر مجلسی خوشمزه همراه گوشت