طرز تهیه و دستور آشپزی سالاد میگو با کاهو

سالاد میگو با کاهو

میگو تمیز  200 گرم – نخود فرنگی پخته نصف فنجان چایخوری – تخم مرغ آب پز 3 عدد,

مغز کاهو یا کرفس خرد 2 فنجان – گوجه فرنگی 2 عدد – سس برنز یک فنجان چایخوری

تهیه سس برنز : کره 50 گرم – خامه 50 گرم – خردل یک قاشق مربا خوری – سرکه نصف فنجان

پودر سیر یا سیر خرد شده یک قاشق مربا خوری – قارچ خرد شده یک فنجان – پودر نعنا خشک

یک قاشق سوپ خوری – سس مایونز یک قاشق سوپ خوری – نمک هم نسبت به علاقه خود .

سالاد میگو با کاهو

طرز تهیه سس برنز: کره را روی حرارت آب کرده و قارچ را کمی در آن تفت می دهیم سپس سیر

را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم نعنا خشک و آب لیمو یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر

میریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم . سپس سس مایونز، خامه و خردل را با هم مخلوط

میکنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم . این سس بسیار خوشمزه است و با انواع

گوشت های سفید، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی و میگو به مصرف می رسد.

سالاد میگو با کاهو

طرز تهیه سالاد میگو با کاهو :

ظرف مناسبی را در نظر میگیریم و مغز کاهو یا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا

بقیه مواد را روی آن بچینیم. میگو را کمی در روغن سرخ می کنیم . گوجه فرنگی را خرد می کنیم

یا به شکل حلقه ای برش میدهیم تخم مرغ های آب پز را نیز چهار قاچ می کنیم ,سپس به ترتیب

میگو، گوجه فرنگی، نخود فرنگی و تخم مرغ را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار میدهیم

در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در کنار سالاد جداگانه قراردهیم .

منبع : پورتال جامع مهستان ارسال شده در دسته بندی ” آشپزی انواع سالاد

سالاد میگو با کاهو