طرز تهیه خورش قیمه :

عکس خورشت قیمه

خورشت قیمه

مواد لازم برای قیمه :

گوشت (گوسفندی یا گاوی): 300 تا 500 گرم
لپه: 100 گرم
پیاز: 1 عدد

لیمو عمانی: 5 عدد
رب گوجه: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه
زعفران

خورشت قیمه

طرز تهیه قیمه :

پیاز روتو کمی روغن سرخ میکنیم اواسط سرخ شدن، گوشت رو که از قبل شسته و ریز کردیم رو با پیاز سرخ میکنیم.

وقتی گوشت تغییر رنگ داد یک قاشق چایخوری زردچوبه و کمی فلفل اضافه میکنیم.

رب رو هم تو این مرحله اضافه کنید و با گوشت تفت بدین.

تویک قابلمه کوچیک لپه رو با کمی روغن تفت بدین این کاراز وا رفتن لپه جلوگیری میکنه

(حبوبات خیلی زود میپزه و اگه اینکار رو نکنیم ممکنه له بشن)

حالا لپه رو به همراه 2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید.

وقتی آب به جوش اومد شعله رو کم کنید و بگذارین با حرارت ملایم بپزه.

یک ساعت بعد نمک و لیمو عمانی رو اضافه کنید و بگذارد خورش کاملا جا بیوفته.

یک رب قبل از سرو یک تا 2 قاشق زعفرون دم کرده و همینطور نصف قاشق چایخوری دارچین (سلیقه ای) اضافه کنید.

برای سیب زمینی روی قیمه، هم میتونید خودتون سرخ کنید و یا از چیپس استفاده کنید.

پورتال جامع مهستان ارسال شده در دسته بندی آشپزی

خورشت قیمه