طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل

مواد لازم برای تهیه فلافل بندری :

نخود 2 پیمانه
سیر رنده شده 2 حبه
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد

تخم گشنیز آسیاب شده 1 قاشق مرباخوری
زیره 1 قاشق مرباخوری
آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
آرد 3 قاشق (ازبکینگ پودر هم میشه استفاده کرد)
فلفل قرمز و نمک 1 قاشق مرباخوری
ادویه به میزان لازم

دستور پخت فلافل :

طرز تهیه فلافل

نخود و باقلا را از شب قبل (دقیقا 24 ساعت) خیس کنید و چند باری اب انها را عوض کنید.

(این کار جزء کارهای اصلی درست کردن فلافله پس در انجامش کوتاهی نکنید)

در چرخ گوشت یا در دستگاه خردکن، 1 تا 3 بار چرخ کنید تا کاملا له شود.

سیر، پیاز، تخم گشنیز، آبلیمو را ریخته و دستگاه را روشن کنید.

تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید . آرد، زیره، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کرده و

کاملا در دستگاه له می کنیم تا خمیرسفتی حاصل شود.

روغن را داغ کنید (روغن باید زیاد باشه تا فلافل درونش غوطه ور بشه فلافل هر چی روغنش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه)

فلافل را با قالب مخصوصش که شبیه قاشق گرد است برداشته و

در روغن داغ فراوان با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت شود.

(اگه شکل اصلی فلافل براتون مهم نیست میتونید از دست هم استفاده کنید)

طرز تهیه فلافل

سس مخصوص فلافل :

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سرکه 4/1 پیمانه (اگه سرکه سفید باشه عالی میشه)
آب به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم (به نظر من اگه با فلفل مشکلی ندارین سعی کنید سس رو تند کنید اینطوری بیشتر میچسبه)

طرز تهیه فلافل

طرز تهیه سس فلافل :

رب گوجه فرنگی سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که سس رقیقی شود

سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و خامی رب گرفته شود و سس شما غلیظ شود.

نکات کلیدی فلافل :

سعی کنید پوست نخود را بگیرید (کار سختیه ولی سعی کنید)

در هنگام سرخ شدن حرارت کم باشد تا مغزپخت شود.

پورتال جامع مهستان ارسال شده در دسته بندی آشپزی